Победителят в "Гласът на България": Едва когато усетих мириса на липи и море във Варна, се почувствах щастлив!

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
14:45 / 26.06.2019
5770
Едва когато слязох от автобуса и усетих мириса на липи и море във Варна се почувствах наистина щастлив. Това сподели за Varna24.bg победителят в "Гласът на България" Атанас Кателиев от Варна. 

"Първата седмица след финала на "Гласът на България" всички ме питаха: "Как се чувстваш, радваш ли се?" Зарадвах се истински, когато слязох от автобуса, усетих как навсякъде мирише на липа и на море и тогава за първи път истински се почувствах радостен, когато се прибрах. Това, което ме научи сцената на шоуто е, че човек трябва повече да вярва и да изглежда по-уверен в себе си.

С музика започнах да се занимавам в пети клас. Отнякъде дойде едно желание да свиря на гайда и така пет или шест години свирих на гайда, ходех по конкурси. След това в университета нещата затихнаха, музиката мина на заден план. До преди година, когато отново започна да се занимавам с музика, но този път да пея. За гайдата не, че не остава време, но по-скоро ми е неудобно да свиря в апартамента, за да не безпокоя съседите, знаете гайдата не е от най-тихите инструменти. Относно въпроса ви как така трима варненци стигнахме до финала от общо четирима, ние се шегувахме в екипа, че ако не беше Варна, този формат трудно щеше да стане тази година. Всичко е въпрос на някакъв късмет. Защото сред участниците, които останаха за лайфа бяха само супер изпълнители, нямаше един слаб.

Изборът на публиката и нейните симпатии бяха решаващи. Тайно се надявах на финала да изпея една песен на Бритни Спиърс, но знаех, че с песента, която ми избра публиката, бих изпъкнал повече.

Питате ме какво става със занаята, който имам? Не съм влизал в работилницата от два месеца и половина. Само с музика се занимавам в момента. Вече работя върху нова песен. Още на четвъртия ден след приключване на "Гласът на България" започнах да водя разговори с хора, които пишат текстове и музика и се надявам до месец и половина да излезе първото ми парче. Вярвам в някои неща, които се случват и вярвам, че ще правя концерти и хората ще се радват.

Надявам се, че имам своя ангел хранител, но човек не трябва да разчита на външни неща, а да работи здраво, за да се случват нещата. За лятото ще бъда във Варна, но през зимата вероятно ще трябва да поработвам в София. Искам да благодаря на всички за подкрепата, ако не бяха тези хора все още щях да търся своя фокус. Вече мисля, че съм го намерил", сподели за медията ни талантливият чаровник от Варна.

Повече вижте във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).