Почина бившата жена на скандалния Борислав Манджуков

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:21 / 31.01.2013
4347
Бившата жена на скандално нашумелия варненец Борислав Манджуков е починала преди два дни. Причината за смъртта на красавицата Галина Калудова Манджукова е тежка цироза, довериха източници.Страстта към алкохола не прости на Галина, която напусна този свят дни преди да навърши 34 години. Още на 14 януари тя е била приета за лечение в отделението по гастроентерология към варненската Университетска болница "Света Марина", след употреба на сериозно количество алкохол. Лекарите веднага установили диагнозата, а именно, че Манджукова страда от нелечимата болест - цироза.

Заболяване било в напреднала фаза, като само дни след постъпването й в болница Манджукова развила остра чернодробна недостатъчност. Тя имала и странично заболяване от преди - язва на дванадесетопръстника. Получила перфорация, от там последвало дифузно възпаление на коремната кухина - перитонит и се стигнало до фатален сепсис. Въпреки спешната оперативна намеса Галина Манджукова починала в реанимацията, тъй като силите на организма й били силно занижени от тежката цироза. Гастроентеролози коментираха, че този фатален развой е практика при почти 100% от всички пациенти с тежка цироза.

Галина Манджукова остави 9-годишно сираче. От години тя е разделена с Борислав Манджуков. За нея се знае, че бе заклет поклонник на чашката, като според нейни познати - лични трагедии я докарали до алкохолизма, който я уби.

Припомняме, че Галина бе съпруга на Борислав Манджуков, който през юли миналата година бе задържан при акцията "Цигараджиите". Името на Манджуков нашумя през 2003 година, когато Галина - тогава негова приятелка, бременна в четвъртия месец, бе отвлечена от неизвестни и до сега лица. Тя бе нападната от осем маскирани мъже, докато паркирала автомобила си в двора на къщата им в местността Евскиноград. Според информацията на разследващите случая, похитителите на Галя са били конкуренти на Манджуков, които са имали с него "неуредени бизнес отношения". Те поискали 500 000 долара откуп от бизнесмена, но парите така и не били дадени. Въпреки това, похитителите просто освободили бременната жена, която мистериозно се прибрала по Коледа.

Източник: БЛИЦ


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).