Подариха светлина на потънали в мрак улици в "Аспарухово"

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
13:46 / 30.07.2020
2843
Улици, тънали в мрак дълги години във варненския квартал "Аспарухово", вече са осветени. За това съобщи за Varna24.bg Сали Светославов, който сподели следния коментар:

"50 годишни тъмни улици, след 10 дни работа, вече са осветени с най-съвременно осветление. Вчера поставихме 12-тата крушка на улици, които не са имали осветление повече от 50 години.

Преминаването по ул. "Горна студена", ул. "Браила", ул. "Арда", ул. "Младост", ул. "Томас Мюнцер", ул. "Джузепе Гарибалди" и ул. "Тимок", вече е удоволствие вечер.

Огромният труд си заслужаваше. Нямах търпение да се стъмни, за да направим обиколка на улиците, които осветихме със съвременни соларни лампи.

Няма да мога да Ви опиша с думи радостта на възрастните хора, които ни благодариха истински от сърце, но определено не си е заслужавало 50 години радостта им да се подтиска от тъмнината.

Инициативата е подкрепена от Сали Табаков, който е областен председател на политическа партия в област Варна. След като споделих ефекта и нуждата, след поставянето на първата лампа, той реагира и осигури нужните 12 лампи по повод Байряма, който е в петък.

Надявам се, че основният проблем е разрешен с осветелнието, но ще продължим да поставяме още соларни лампи", сподели Сали, който е един от най-активните младежи в квартала и е популярен с много полезни други инициативи като поставянето на къщичките за книги в училищата във Варна и др.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).