Подготвят електроразпределителните съоръжения във Варна за началото на учебната година

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:27 / 13.09.2017
1095
Специалисти на Енерго-Про Мрежи извършиха обстоен оглед и профилактика на електроразпределителните съоръжения в близост до учебните заведения в Североизточна България. 

Дни преди първия учебен ден са проверени всички електрически касети и трафопостове, захранващи училища, университети и детски градини. В срок бяха извършени планираните профилактики, бяха подменени елементи по електрическите съоръжения и бяха проведени тестове, гарантиращи сигурността на електроснабдяването. Инспекцията е част от ежегодната подготовка на електроразпределителната мрежа за есенно-зимните месеци с преобладаващи неблагоприятни климатични условия.

На 15 септември не се предвиждат планови прекъсвания на електрозахранването в районите на учебни заведения на територията, обслужвана от Енерго-Про Мрежи. Екипите и диспечерските центрове на дружеството са координирани да реагират незабавно в случаи на възникнали повреди по мрежата, за да обезпечат нормалното протичане на тържествата и учебния процес.

Енерго-Про напомня за възможността клиентите на компанията да подават сигнали за смущения в електрозахранването, както и за вандалски прояви срещу разпределителни съоръжения - като зачестилите случаи на кражби и чупене на вратички на разпределителни касети и електрически табла. Информация за конкретни случаи може да бъде подавана на денонощния телефон на компанията 0700 1 61 61. Специалисти на дружеството ще направят своевременна проверка на всеки сигнал.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).