Поискаха нов Дом на шаха във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:35 / 27.03.2018
2030
Предложение Варна да има нов Дом на шаха беше отправено в приемния ден на народния представител от ГЕРБ д-р Руслан Тошев. Варненският депутат и ръководител на организацията на ГЕРБ в централния район "Одесос" е майстор на спорта, а от миналата година и съпредседател на "Българската федерация по шахмат 1928".

"Варна има традиции в този спорт, който и днес се радва на много почитатели. Преди в града ни имаше няколко знакови места за събирането на любители на шаха и провеждането на турнири. Ще се радваме морската столица да има нов Дом на шаха", споделиха идеята си шахматисти. Народният представител се ангажира да проучи възможностите за нейното осъществяване.

В рамките на приемния му ден във Варна граждани поставиха социални въпроси и потърсиха съдействие за решаването на имотни казуси. Варненци обсъдиха с д-р Руслан Тошев и законово регламентираната процедура за пенсиониране при навършена възраст и придобит осигурителен стаж.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).