Полицаи ловиха през уикенда пияни и дрогирани шофьори във Варна и областта

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:08 / 17.01.2022
892
Трима мъже са задържани в полицейския арест за шофиране след употреба на алкохол. Те били засечени през почивните дни от полицейски екипи на РУ – Аксаково, РУ – Провадия и Трето РУ.

Първият – 62-годишен жител на Аксаково бил спрян за проверка на 14 януари и при тест с алкодрегер станало ясно, че се е качил зад волана след употреба на алкохол.

В събота униформените извършили инспекция и на друг водач на МПС - 32-годишен мъж, жител на с.Партизани.

Проверката показала, че той също е управлявал лекия си автомобил след употреба на алкохол. А вчера в жк " Вл. Варненчик“ униформени на Трето РУ спрели за проверка л.а. "Форд“, чиито водач -  40-годишен варненец, известен на полицията, също бил добре почерпен още в 20 часа.

Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Няколко часа по-рано, в района на Аксаково служителите на реда задържали и 24-годишен жител на с.Любен Каравелово.

Той е шофирал колата си след употреба на опиати, като тестът показал положителна проба за амфетамин и метамфетамин. Срещу четиримата са образувани бързи производства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).