Полицаи свалиха номерата на БМВ, но след 3 дни по “Осми Приморски полк“ стана още по-интересно

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
16:07 / 14.03.2019
3726
Административно наказание "глоба“ наложи Районен съд  - Варна на 44-годишен водач с отнета шофьорска книжка за управление на автомобил без регистрационни табели.

Случаят е от месец юли 2017 година. При управление на автомобил "БМВ“ на 10 юли 2017 г. подсъдимият бил спрян за проверка от патрул, който установява, че свидетелството му за управление на МПС е било иззето, а шофирания от него автомобил е бил спрян от движение по административен ред. Констатирайки нарушението, органите на реда съставили акт на водача и на място в негово присъствие иззели регистрационните табели на колата. Три дни по-късно, по бул.“Осми Приморски полк“ във Варна полицейски патрул засича отново същия водач, че в нарушение на разпоредбите да управлява автомобила с прекратена регистрация, без предна и задна регистрационни табели и с отнета шофьорска книжка.

44-годишният мъж е с чисто съдебно минало. С присъда, съдът го освободи от наказателна отговорност като му наложи административно наказание – глоба в размер на 1000 лева. Присъдата на Варненския районен съд подлежи на обжалване в 15-дневен срок  пред горната съдебна инстанция.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).