Поливат лозя край "Владиславово" с вода на данъкоплатците

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
14:52 / 23.10.2017
3160
Читател на Varna24.bg сподели, че е станал свидетел на това как камион на сметопочистваща варненска фирма, приспособен за миенето на улиците в града, източва водата в лозята под "Владиславово".

"Денят беше мъглив, улиците бяха влажни, действително нямаше нужда от миене точно по това време, 8.45 часа сутринта на 20 октомври. Но това не означава, че трябва да се разхищава водата, за която плащат данъкоплатците на Варна", коментира варненецът. Той е подал сигнал и до районното кметство "Владиславово".

От там му върнали отговор, че е извършена проверка, която установила, че въпросният камион отивал на преглед за изправност в "Дом на камиона" и по график не е имал миене във въпросната сутрин. Водата, с която служителят полива лозята, била минимално остатъчно количество и щяла да бъде за сметка на сметопочистващата фирма. 

На фирмата е отправена забележка да спазва Наредбата за опазване на обществения ред, допълват от кметството. 

"При толкова мръсни улици във Варна не е ли недопустимо да поливаме храсти и лозя извън града, пък дори и фирмата да си поеме разходите за това?", допълва читателят ни. 

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).