Помагат на 82-ма абитуриенти за бала

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:37 / 19.04.2010
1532
За шеста поредна година младежка организация помага на абитуриенти от социално-слаби семейства да се подготвят и изкарат подобаващо бала си. Благотворителен фестивал на модата ще помогне на 82-ма младежи да бъдат в празнично настроение и в празнични одежди, въпреки че не могат да си го позволят. Благотворителното събитие има за цел да осигури официални тоалети, бижута и аксесоари на завършващите средно образование млади хора. Освен за балните рокли и костюми те ще могат да разчитат и на опитни фризьори и гримьори, които ще се погрижат за добрата им визия в празничната вечер.

Част от момичетата и момчетата са възпитаници на училището за незрящи "Проф. Д-р Иван Шишманов", Социално-учебно професионалния център „Анастасия Железкова", дом „Княгиня Надежда". И младежи от други варненски училища, които са в затруднено материално положение, също ще бъдат подпомогнати, обещаха организаторите. Благотворителният моден спектакъл ще се проведе в средата на седмицата. Той ще изненада гостите с танцов етюд, пресъздаващ приказката за Пепеляшка.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града
Вижте какъв огромен хотел скоро ще бъде готов във Варна. Точно до...
Прекрасна новина за всички варненци!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).