Пометоха двама колоездачи и една пешеходка във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
15:49 / 20.08.2018
6039
Вчера около 07:30 ч., на бул. "Вл. Варненечик“ в посока центъра на Варна (срещу бензиностанция "ЕКО“) 82-годишен водач на л.а. "Опел Кадет“ блъска, движещ се в права посока, в лява лента за движение, 75-годишен велосипедист. Вследствие на ПТП-то велосипедистът е получил фрактура на 2 ребра и контузии на глава, дясна ръка и десен крак, настанен в болница, няма опасност за живота му. Образувано е ДП.

Отново вчера около 18:30 ч., на кръстовището на ул. "Любен Каравелов“ и бул. "Цар Освободител“  35-годишна водачка на л.а. "Шкода Октавия“ при наличие на пътен знак Б-2, не пропуска и блъска 52-годишна велосипедистка. Вследствие на настъпилото велосипедистката е получила контузии на ляв крак и гръден кош, оказана ѝ е медицинска помощ в болница и е насочена за домашно лечение.

На 18.08. 18 г., около 17:30 ч., на ул. "Р. Попович“ във Варна 58-годишен водач на л.а. "Рено Меган, при движение на заден ход, блъска, намираща се зад автомобила 72-годишна пешеходка. Водачът транспортира пострадалата жена до болница, където се установяват фрактури на двете колене и пръст на лява ръка, настанена в отделение "Ортопедия“, няма опасност за живота й. Образувано е досъдебно производство.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).