Портних поздрави хора с увреждания от дружество "Бриз"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:44 / 28.12.2018
1994
Кметът на Варна Иван Портних поздрави хора с увреждания от дружество "Бриз“ на традиционното им предновогодишно тържество, което се проведе в Общината.

"В тези празнични дни Ви пожелавам здраве, щастие и благополучие. Нека все така работим в добър диалог и партньорство", обърна се кметът към хората. Той допълни, че и през новата година важна задача за общината ще бъде развитието на социалната програма, реализирането на различни дейности и проекти, насочени към нуждите на хората в неравностойно положение, подпомагане на пенсионерските клубове, предоставяне на помощи за лечение, осигуряване на топла храна на социално слаби граждани.

Кметът припомни, че в проектобюджета за 2019 г. средствата за социални дейности са увеличени и вече са над 16,5 млн лв. Още 20,8 млн. лв. са предвидени за здравеопазване.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).