Пострадал при катастрофата на "Цар Освободител" е интубиран

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
10:09 / 23.12.2009
9648
С черепно-мозъчна травма е един от пострадалите при тежката катастрофа във Варна. Това съобщи д-р Мая Рашева, управител на Центъра за спешна медицинска помощ. 23-годишният младеж е настанен в шокова зала на МБАЛ "Света Анна", добави директорът на болницата доцент Лидия Петкова. След инцидента пострадалият няма спонтанно дишане и е интубиран. Предстоят изследвания, за да се определи степента на вътрешните наранявания и да бъде поставена диагноза. Състоянието му е тежко. Другият пострадал е в добро здравословно състояние. Няма установени фрактури или травми на вътрешни органи, добави доцент Петкова.

Тежката катастрофа между два леки автомобила стана около 5.00 часа тази сутрин на кръстовището на бул. „Цар освободител" и ул. „Вяра" във Варна. Пострадалите са младежи на 23 години и са били пътници в един от автомобилите, съобщиха от полицията. Не са ясни причините са пътното произшествие.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (1)

Още по темата (1):
23.12.2009 Тежка катастрофа стана на бул. "Цар Освободител", двама постадаха
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).