Потрошиха новата коледна атракция на "Независимост"

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
10:59 / 27.12.2018
9284
Голямото светещо мече, поставено в градинката пред Окръжния съд на площад "Независимост", е с откъртен крак, видя репортер на Varna24.bg.

Новата коледна атракция се превърна в хит сред малчуганите, които не спират да си правят снимки с нея. Очевидно е, че върху конструкцията е скачал тежък човек, за да се стигне до пораженията, при които металната основа се е откачила. 

Вандалските прояви на площада не се изчерпват само с това. Съборено е и светещо еленче, поставено върху покрития шадраван. 

Сред новите празнични аксесоари на площада тази година е и голяма светеща играчка, поставена пред сградата на съда.  

Въпреки, че е работен ден, днес площадът е почти безлюден. Готова е сцената, която очаква звездите, които ще радват варненци в новогодишната нощ. 

Припомняме, че поп звездата Любо Киров, Deep Zone Project и италианският DJ Fabrizio Parisi ще бъдат част от изпълнителите в празничния концерт "Заедно в новогодишната нощ", организиран от Община Варна. За целта на площад "Независимост“ ще бъде монтирана специална 3D сцена, началото ще бъде в 22:00 ч. на 31 декември, а програмата ще продължат до 2:00 ч. на 1 януари 2019 г. В концерта ще участват още победителят във ВИП Брадър Атанас Колев, Константин Трендафилов – Papi Hans. Като подкрепа на млади варненски таланти е дадена възможност за изява на Виктория Георгиева, която ще изпълни свои песни, а любими български и чужди хитове ще представят Кристина Христова, Габи Петрова и Жанет Светославова, носители на много награди от различни конкурси и фестивали за поп и рок музика. Купонът ще бъде воден от Надя Петрова и Иван Тишев.

По традиция в полунощ небето над града ще бъде озарено от празнични илюминации със светлинно и лазерно шоу, а фолклорен ансамбъл "Варна" ще поведе "Дунавско хоро" на площада. Освен с грейналата елха и с красивата празнична украса, варненци ще могат да се снимат с интересни ледени фигури. В празничните дни ще работят и къщичките от коледния базар.

Виж коментарите (3)

Още по темата (100):
25.01.2019 Кметът Портних награди участниците в конкурса "Да украсим Варна за Коледа
2018"
03.01.2019 Проф. Байкова даде хитри съвети след празничното преяждане
03.01.2019 Коларова: С новогодишната си реч Румен Радев направи реклама на Доган
02.01.2019 Нашенец описа охридския ужас
02.01.2019 Огромна конкуренция за новогодишната нощ между варненските заведения
02.01.2019 Растат ли сметките за ток, варненци? Енергото показа какво е потреблението
Още новини от Новини от Варна:
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).