Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Потвърдиха ареста на участник в престъпна група за контрол на наркопазара
Автор: Екип Varna24.bg 14:45 / 30.10.2009Коментари (1)598
© Varna24.bg
Варненският окръжен съд потвърди ареста на Диян М., разследван за участие в престъпна група за контрол на наркопазара във Варна. 24 годишният мъж е обвиняем по досъдебно производство на Областната дирекция на МВР във Варна, заедно с Николай Т., с прякор "Чирпанския" и с Петър Бл. Тримата се разследват за участие в престъпна група, организирана и ръководена от Чирпанския, създадена с цел да разпространява наркотици във Варна.

Пресслужбата на съда припомня, че Николай и Петър бяха арестувани на 27 април тази година, броени часове след като ВОС отложи наказателния процес, по който двамата са подсъдими заради престъпната дейност на така наречената "наказателна бригада" за контрол и разпространение на дрога във Варна, заедно с още 6 лица от криминалния контингент. Николай, Петър и Диян бяха арестувани след продължително наблюдение, в това число и със СРС.

Днес съдът обсъди за пореден път събраните гласни, писмени материали, други веществени доказателства и данни, които по категоричен начин обосновават извода, че Диян е съпричастен към престъпленията, за които се разследва. На аргументите на защитата, че разследването продължава вече 7-ми месец наблюдаващият прокурор припомни, че в началото на този месец под стража бе задържан и последният обвиняем по това дознание - Николай Ил. Така досъдебното производство е във финалната си фаза.

ВОС прецени, че не е отпаднала и опасността ако е на свобода Диян да извърши друго престъпление от общ характер. Той е осъждан вече три пъти за грабежи и изнудване. След като не намери нови основания да измени процесуалната мярка за принуда, съдът потвърди като законосъобразен постоянния арест на Диян М. Той може да обжалва днешното определение пред Варненския апелативен съд на 3 ноември от 11,00 часа.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.facebook.com/group.php?gid=114065068617108
на 01.11.2009 г.
0
 
 
Не теззи са най-виновни за това.Защото има едни други които позволяват безпрепятствено продаване на хероин във Варна повече от 20 години в циганската махала и това са хора от върховете на управлението на града.Полицаи,прокурори,съдии,общинари всички те пазят този бизнес толкова време,а всеки осъден и затворен за такова престъпление през това време е бил техен конкурент.По този начин добре организираната и непокътната група си остава господар на Варна толкова време,а на всичкото отгоре и няма никаква конкуренция.Помислете за това,тези които държат юздите на хероиноразпространението от топлите си държавни кабинети из общината,съда,прокуратурата и полицията те се познават.Имат скъпарски коли и апартаменти като стадиони,хранят голяма свита от проститутки и метреси,като не ги е*е дали някой ги следи или подслушва,защото те издават тези заповеди в този град.Града на бандитите и държавните нарко дилъри.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Хороскоп за деня
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: