Празник за Руската Коледа отново събира малки и големи във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:32 / 05.01.2017
1083
За поредна година в началото на януари Мол Варна ще събере на празник почитателите на руската култура и традиции. На 7 януари, когато българите честват Ивановден, а в Русия посрещат раждането на Спасителя, търговският център ще бъде домакин на празненство за Руската Коледа.

В събота от 18:00 часа Пазарът на Мол Варна ще се потопи в магията на Рождество Христово със спектакъла "Рождественская ночь" на театрално студио "Синята птица", приказния танц на малките балеринки от Общинския детски комплекс, рождественските песни на група "Музикална хармония", изпълненията на децата от Частното средно училище "Юрий Гагарин" в СОК "Камчия" и училището за танци "Огледало". Сред героите на тържеството ще бъдат още Руската Красавица, Петрушка, Баба Яга и Гадателката, които ще забавляват гостите.

И, както се полага на един истински руски коледен празник, на трапезата ще има чай от самовар, пелмени, пирожки, "блинчики", "драники" и още много кулинарни деликатеси от руската национална кухня.

Входът за тържеството е свободен!


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).