Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Пребиха футболист в дискотека във Варна след "На теб колко пъти ще ти обяснявам да не се облягаш на масата?"
Автор: Екип Varna24.bg 17:34 / 01.04.2023Коментари (20)28393
© Фейсбук
Охранители в дискотека във Варна пребили футболиста на Черно море Велислав Василев. Инцидентът се разиграва преди няколко дни, а причината за побоя била … грешка. Това стана ясно, след като самият играч разказа за случилото се.

"Бяхме се събрали с приятели в една от дискотеките в града. В някакъв момент до мен се приближи един от охранителите в заведението, хвана ме за ръката и започна да ме дърпа към изхода. Единственото, което ми каза бе – "На теб колко пъти ще ти обяснявам да не се облягаш на масата?“. Изобщо не разбрах за какво става въпрос и в момента, в който се дръпнах да ме пусне, получих удар в дясната скула. След като паднах на земята, усетих ритници. В някакъв момент ме вдигнаха и отново ме повлякоха към изхода. Докато ме влачиха, усетих как друг охранител, който беше до входа, ме удари с юмрук в носа. Не можах да се предпазя, тъй като ми държаха ръцете. След това ми се губи какво точно се случи“, разказа самият играч.

Впоследствие става ясно, че охраната са предупреждавали клиент неколкократно да не се подпира на масата, като това било изискване на собствениците. Проблемът обаче идва от това, че охранителят просто е объркал момчето и е налетял на съвсем друг човек.

Състоянието на играча притеснява лекарския щаб на Черно море. Причината е, че за момента футболистът е под въпрос за гостуването на ЦСКА за Купата на България на 4 април.

"Извадих си медицинско и ще ги съдя. Не е нормално това да се случва. Охранителите в заведенията са там, за да пазят хората и да предотвратяват конфликти, а не да ги създават“, каза за vsport.bg Велислав Василев.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 04.04.2023 г.
0
 
 
Той лафа е такъв " Не се облягай на масата". Скучно им е било на охраната, явно отдавна не са пребивали някого. Нали пред собственика трябва да си заработят заплатата. Винаги жертвата е най слаботелесният в компанията. А вие "присъстващите" готови ли сте да станете свидетели пред прокуратурата.
Aнонимен
на 03.04.2023 г.
0
 
 
К*ра ми търсите да ходите по чалготеки ба*ти селяните
Aнонимен
на 03.04.2023 г.
0
 
 
Здравейте, по някаква случайност бяхме на тържествен повод в дадената дискотека. Въпросният палячо псевдо футболист, и компанията му се държаха нагло и безнаказано. Събаряха бутилки и т.н., факта, че са футболисти на Ф.К Черно море и ТИМ е зад тях им даваше правото да са незаинтересовани. Охраната им направи няколко забележки, а те изобщо не ги отчетоха като фактор. Футболистчетата станаха агресии, опитаха се да ги изкарат и тогава дойде взаимно конфликта. Малко е да му счупят носа при поведението което имаха.
Aнонимен
на 02.04.2023 г.
Aнонимен
на 02.04.2023 г.
0
 
 
Охранителите са навсякъде селски бекове, които се изживяват на големите мъжкари, но ако ги хванеш някъде един по-един, се крият като мишки.Празноглави отрепки! Само като им видиш походката,все едно светът им е на баща им и ти става ясно що за стока са!Съд до дупка!
Aнонимен
на 02.04.2023 г.
0
 
 
Не за първи път се случва охранители да бият и пребиват клиенти.Те са там да предотвартяват скандали и да защитават посетителите, а не да ги създават.Преди години синът ми пострада в една варненска дискотека, защото е защитил словесно свой приятел и охраната бой до дупка, а приятелят му беше и в болница.Писахме жалба до прокуратурата и нищо само предупреждение.Това се случва, защото няма правосъдие.Дано момчето да се възстанови!
Aнонимен
на 02.04.2023 г.
0
 
 
Има ли още прости парчета които ходят на дискотеки? Това отдавна не са места за забавления. И как някой ще забранява на клиент да се обляга на маса??? Ходете, ходете...пълнете гушите на такива кретени...
Aнонимен
на 02.04.2023 г.
0
 
 
Долна даржава педерази
Aнонимен
на 01.04.2023 г.
0
 
 
Пълни пе**ли са тея смешници
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: