Предлагат да строят панорамно виенско колело във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (14)
14:26 / 23.03.2011
7524
Варна може да се сдобие с панорамно виенско колело, което да работи целогодишно. Предложението е съоръжението да бъде издигнато в началото на Морската градина или до Делфинариума, разкри инвеститорът Димитър Димитров.

Той се оплака на председателя на Общинския съвет Николай Апостолов, че все още не е получил отговор от кмета дали одобрява офертата, а летният сезон наближава.

Инвеститорът предлага да вдигне 30- или 40-метрово съоръжение в зависимост от мястото. Намерението му е да плаща наем на общината за земята, върху която ще постави виенското колело, или да реализира идеята чрез публично-частно партньорство.

Подобно предложение е отправено и към администрацията в Бургас, която е задвижила процедурата и се очаква решение на местния парламент, разкри Димитров. Той допълни, че фирмата му произвежда голяма гама атракциони, включително екстремални със свободни падания, и впоследствие при желание може да се монтират и други съоръжения за забавление.

Източник: Дарик


Виж коментарите (14)
Още новини от Новини от Варна:
Шефът на Автогара Варна с подробности, наистина е много модерна
Най-накрая: Вижте новата Автогара Варна
Температури над 30 градуса до дни, вижте кога ще става за плаж
Голямо задръстване след катастрофа на входа на Варна
Министър Коритарова за ремонта на проблемния участък в Аксаково :...
Варненка: Стовари се с трясък пред очите ни!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).