Предлагат двупосочно движение по улица "Кюстенджа"

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (3)
14:54 / 24.04.2019
2061
Комисията по безопасност на движението трябва да се произнесе по предложен вариант от общинската администрация за въвеждане двупосочно движение по ул. "Кюстенджа", която в момента е еднопосочна. По нея ще се осъществява връзката от ул. "Братя Бъкстон“ до ул. "Брегалница“ и обратно. Съгласно Общия устройствен план на Варна, улиците "Подвис“ и "Брегалница“, които са перпендикулярни на бул. "Левски“, нямат директна връзка по между си. Връзката между тях ще се осъществява  чрез автоподлез, който свърза ул. "Подвис“ с ул. "Братя Бъкстон“. Пешеходците ползват съществуващия подлез, който е ремонтиран със средства по ОП "Региони в растеж". Предложените промени са заради премахването на светофарната уредба и затварянето на връзката между двете улици по бул. "В. Левски“.

В обратната посока движението ще се осъществява по автоподлез ул. "Царевец", който се намира на около 200 метра източно, преминава под булевард "В. Левски“ и обръща движението в другото платно. От дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ заявиха, че предстои рехабилитация на всички малки улици в района.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).