Предмети на любими български изпълнители на благотворителен търг във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:22 / 06.06.2017
1384
В благотворителна инициатива във Варна се включват обичани български изпълнители, които предоставят за продажба на търг свои лични вещи. Лимитирана плоча с автограф от новия албум на Любо Киров "Знам", диск с автограф на група "Каффе" от Орлин Павлов, тениски с автографи на група СкандаУ, тениски, кецове и шапки от Павел и Венци Венц и шапка с козирка на DJ Диан Соло от Deep Zone са част от вещите, които посетителите ще могат да закупят в заведението по време на благотворителния търг.

Основната цел на събитието е да набере средства за закупуване на инфузионни помпи за венозни вливания за нуждите на Клиниката по педиатрия към Университетската болница "Света Марина" - Варна. С помощта на инфузионните помпи се намалява рискът при венозни вливания при малки деца. В Клиниката по педиатрия в УМБАЛ "Света Марина" - Варна се лекуват деца от цяла Североизточна България, включително и новородени бебета. Лекарите и медицинските специалисти овладяват случаи и на най-тежки заболявания и спасяват децата на България.

Организаторите споделят, че инициативата е възникнала спонтанно и се надяват много хора да дарят сума поне за 1 питие в полза на кампанията, за да бъдат събрани средства за повече инфузионни помпи.

Събитието ще се проведе на 6 юни от 20.00 часа в бар "Егоист" във Варна, който се намира на Първа буна.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).