Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Представят безплатно възможностите за финансиране на НПО във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:59 / 04.05.2015Коментари (0)827
©
На 07.05., от 20:00ч., Beehive организира неформална среща на маркетолозите. Тя ще се проведе на бул. Мария Луиза 13. Събитието е подходящо за всички, които се интересуват от маркетинг, желаят да научат нещо ново, да споделят опита си в областта, или просто искат да се запознаят с нови хора работещи в същата сфера. Събитието е безплатно за посетителите.

На 08.05., от 19:00 ч., в Beehive Co-working Space-Varna /ул. "Генерал Колев" 54, ет.6/, ще се проведе безплатна лекция: «Възможности за проектно финансиране на НПО». Лектор: Марица Гърдева. Как да определите кои са най-подходящите конкурси и програми за финансиране на вашия проект? Адаптиране на проектното предложение към изискванията и възможностите на програмата. Част от разглежданите програми ще са: Фонд "Социална закрила"; Черноморски тръст за регионално сътрудничество; ТСА - Тръст за социална алтернатива; Европейска младежка фондация; Грантове за международни младежки дейности; Програма "Хоризонт 2020" ; Европа като глобален актьор; Направление "Европейска памет за миналото", Програма "Европа за гражданите" 2014-2020 и др. Събитието е безплатно за посетителите.

На 11.05.2015г., от 19:00 ч., в Beehive Co-working Space-Varna /ул. "Генерал Колев" 54, ет.6/, ще се проведе безплатна лекция: Практическа дискусия с Камен Петров - freelancer, с активно участие в над 150 проекта за последните 10 години. Акценти: Какво значи да си freelancer?; От къде да започнем и как да се наложим?; Как да се справим с конкуренцията?; Как да създадем дълготрайни партньорства и как да повишим продуктивността си? Събитието е безплатно за посетителите.

На 17.05.2015г. от 10:30 до 17:00ч. в Beehive ще се проведе Robotics and Embedded Systems Day. В първата част ще се построи и програмира образователен LEGO робот. Роботът ще трябва да използва три двигателя и един сензор, за да може да е готов за взаимодействие с постановката от втората част на деня. Във втората част ще бъдат демонстрирани основни принципи при изграждането на embedded системи с ARM процесор и програмния език от високо ниво C#. Участниците следва да реализират система за управление на автоматична бариера включваща серво-мотор, бутон и датчик за разстояние, през която LEGO роботът трябва да премине.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Войната в Украйна
Великден 2024 г.
Лоша инфраструктура във Варна
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: