Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Предстои Френско-български бизнес форум във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 08:59 / 10.05.2014Коментари (0)650
©
Община Варна и Френско-българската търговска камара организират Френско-български бизнес форум, който ще се проведе на 30 май 2014г. (петък) в хотел-галерия Графит /Варна, бул. "Княз Борис І" № 65/, зала "Галерия Графит".

Форумът ще предостави възможност за полезни контакти и срещи между представителите на бизнеса във Варна и френски инвеститори, работещи в областите земеделие и хранително-вкусова промишленост, строителство, продукти за енергийна ефективност, проучвания и инженерингова дейност, корабостроене, козметика и фармация, логистика и други.

Благодарение на традиционно добрите френско-български отношения, до момента Община Варна е реализирала редица проекти с френски общини и региони. В сътрудничество с Департамент Нор, Република Франция, през последните години бяха реализирани проекти за междурегионално сътрудничество в областта на човешките ресурси, образованието и здравеопазването. Ежегодно двете общини осъществяват обмен на ученици с ранно изучаване на френски език в "Игри Трансфронталиер". В сферата на социалните дейности двата града си партнират и по проекти "Да остаряваме по-добре в Европа" и "Определяне и прилагане на социалната политика за деца". С Марсилия общината си сътрудничи по линия на Европейска столица на културата и обучение на кадри по ветроходство и водни спортове. Варна подпомага многобройни инициативи, свързани с разпространението и опознаването на френската култура и френския език, както и за популяризирането на българската култура във Франция.

Тази година община Варна фокусира усилията си към бизнеса и благодарение на любезното съдействие на Френско-българска търговска камара ще работи в посока разкриване на потенциала на Варна и региона и стимулиране на икономическото развитие на града.

Участието във Форума е безплатно и се заявява чрез попълване и изпращане на приложения формуляр за регистрация на посочената електронна поща в срок до 23 май 2014 г. За допълнителна информация може да се обръщате към отдел "Протокол и международно сътрудничество", Община Варна на телефон 052 820 308 и ел. поща: mdonkova@varna.bg и krasimiramy@abv.bg.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
Евроизбори 2024
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: