Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Предстои Летен Веге Фестивал – Варна 2017
Автор: Екип Varna24.bg 17:34 / 26.05.2017Коментари (0)2570
©
На 12 юни, от 10:30 часа в Младежки дом Орбита - Варна, ще се проведе пресконференция по повод предстоящото откриване на Летен Веге Фестивал - Варна 2017 г.

Фестивалът се организира за втора поредна година в морския град и този път ще се проведе в рамките на десет дни - от 16 до 25 юни. Организатори са група активисти на НПО "Българско Вегетарианско Общество". Тази година, фестивалът е част от програмата на Варна ЕМС 2017.

Вегетарианството, обикновено, се свързва с храненето, но за организаторите на фестивала това по-скоро означава комплексно отношение към света. За да споделят своето виждане за човека, природата и животните, организаторите предлагат разнообразна, атрактивна и много амбициозна програма. Фестивалът ще предостави на гражданите и гостите на Варна разнообразни събития като изложение на производители и търговци, демонстрации и уоркшопи, физически активности - в Морската градина, концерти, изложба, поход, посещение на био ферми, представяне на книги и други. 

През втория ден е планиран пикник в Морската градина, на който неформално ще бъдат представени участниците, възможностите и програмата. Поредица от дискусии по наболели теми на обществото ще даде възможност на специалисти и граждани да представят своите гледни точки в търсене на най-добрия подход към природата и заобикалящия ни свят. Целта на организаторите на тазгодишния Веге фестивал е най-вече образованието по въпросите, свързани с храненето, развитието на съзнанието, ново мислене и познание, както и връзката ни с околната среда, природата и животните. Това ще стане в поредица от лекции, в които няма да бъдат представяни бизнеси, а ще се споделят принципите, които са довели до ново ниво на съзнание по отношение на различни проблеми.

Всяка вечер от 16 до 22 юни на сцените на "The Centre" или в Арт салона на радио "Варна" ще бъде представяна идея или философия по съвсем различен начин. Фокус в програмата на фестивала е "Различният семинар". Наречен е така, защото не отговаря на модерния маркетингов модел, по който се провеждат множество семинари в страната.

От 23 до 25 юни в зала 3 на хотел "Черно море" ще се проведе целодневен семинар, разглеждащ възможните аспекти на начина на живот и отношението към околния свят. Вход СВОБОДЕН за всеки, който желае да научи повече за здравето, етиката и философията. Лайтмотивът на семинара се фокусира върху избора, който правим и от който зависи живота ни.

Специално място в програмата е отделено и за децата. Фестивалът е посветен на бъдещето на хората, затова 95% от събитията в него са безплатни. Нека всеки открие своето зрънце познание сред многобройните представени възможности.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: