Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Предстои онлайн обучение "Работилница за истории"
Автор: Пламена Николова 10:10 / 02.03.2021Коментари (0)1198
©
От първи до десети март е отворено кандидатстването за обучението "Работилница за истории“. То се организира за неправителствени организации и неформални сдружения, които работят за развитие на демократичните ценности във Варна. В двата модула, които ще се проведат on-line на 23-и и 24-и март, ще се споделят бизнес-практики за ефективна комуникация в дигиталната среда. Основен фокус ще бъде как представянето на истории да въвлича в действие.

Програмата на обучението се концентрира върху работа със социалните мрежи по начин, който бизнесът постига успешно своите цели: модели на планиране, организиране, провеждане и анализиране на резултати от кампании. Участниците ще придобият умения за работа с различни инструменти, които са необходими в отделните етапи, за да комуникират своите цели и резултати по интересен за аудиторията начин. Всеки от тях ще може да сподели опит и наблюдения за това какво подобрява цялостното присъствие на една неправителствена организация в дигитална среда. 

Участието на одобрените кандидати ще е безплатно и организаторите ще финансират популяризиране на подготвените по време на обучението съобщения, ако те отговарят на програмата и представят доброто име на всяка от страните.

Лектор на събитието ще бъде Ивайло Георгиев. Той е маркетинг експерт с дългогодишен опит в регионални, национални и международни бизнес дейности.  Участвал e в разработването, провеждането и анализирането на кампании в традиционна, електронна и дигитална среда - печатни медии, радио и on-line.

През 2020 година участва в програмата за обучение "Европа като общност на граждани", която цели развитието на местните общности чрез реализиране на инициативи за утвърждаване на демократичната култура.

Варна се утвърди като град на активните граждани през изминалите години. Множество проекти на неправителствени и граждански сдружения са подкрепени от администрацията на града не само с пряко финансиране. Популяризирането на Таляна като културен-арт квартал, работата на Социалната чайна, която подкрепя професионалното и личностно развитие на младежи от рискови групи, са само част от емблематичните постижения на гражданските инициативи. 

Различни обучения за предприемачество, социални компетенции и други програми са с постоянно присъствие в обществения календар. И всеки, който е бил част от планирането, организирането и провеждането им знае за основното предизвикателство, което поставя в риск всички усилия – ефективната комуникация. Защото ако никой не чуе шума на разбиваща се в брега вълна, то може и да се запитаме – има ли изобщо море? 

Подробно описание е публикувано на https://varna.city, където е и формата за кандидатстване. 

Крайният срок е 10 март 2021 година.

За повече информация посетете https://Georgiev.live/?on=ist 

Проектът се изпълнява с подкрепата на фондация "Софийска платформа“, MitOst e.V. и фондация "Меркатор“ като част от програмата "Европа като общност на граждани“.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: