Прекратиха делото срещу Марешки за публично нанасяне на обида

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:33 / 30.10.2013
1345
Делото срещу Марешки за нанесена от него публична обида към варненец днес е било прекратено, съобщават от Районния съд във Варна. Страните по делото са уведомили съда, че са постигнали извън съдебно споразумение.

Наказателното дело от частен характер, бе образувано по частна тъжба на гражданин от Варна срещу В. Марешки за нанесена публично обида по време на провеждането на организирана масова среща на протестиращи граждани през м. март т.год.

Искът на Ивайло Василев бе морален - само за 14 лв., на колкото възлизат разходите по жалбата. На 4 март пред Медицински център "Младост" Ивайло Василев е присъствал на организирана от Веселин Марешки среща по повод протестите във Варна. Василев се жалваше пред съда, че е бил обиден от бизнесмена с неприлични думи и епитети "боклук" пред събралите се хора и в присъствието на медиите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Сигнал до Varna24.bg: Това е изключително опасно във Варна, липсв...
Вижте какъв гигант ще изникне скоро в центъра на Варна!
Изненада! ТХ не води по брой "пришълци" във Варна
Ето какво време ни очаква утре във Варна
Видео обиколка на новата Автогара Варна - вижте я!
Първи подробности от прокуратурата във Варна, след като 36-годишн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).