Претърсиха килиите във варненския затвор, намериха смартфони и други екстри

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
15:20 / 25.09.2014
734
Късно снощи е проведена полицейска операция на територията на 3 затвора в страната. Акцията, в която са участвали служители на отдел "Оперативно обслужване на местата за лишаване от свобода" при ГД "Криминална полиция", съвместно с ГД "Изпълнение на наказанията" и под ръководството и контрола на съответните окръжни прокуратури, е осъществена в затворите в София, Варна и Бобов дол.

При извършените претърсвания в килийни помещения и лични обиски на лишени от свобода са намерени и иззети 12 мобилни телефона, пет от които смартфони, две безжични устройства за достъп до интернет, три флаш памети и зарядно устройство. Открити са също шест саморъчно направени ножа и множество други забранени за притежание вещи.

На лишените от свобода, от които са иззети вещите, са наложени дисциплинарни наказания, предвидени в Закона за изпълнение на наказанията и задържането под стража.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Корабът "Руен", който беше отвлечен от сомалийски пирати край Йем...
Варненец: Това икономия ли е или какво?
Жълт код за Варна! Ето за какво ни предупреди НИМХ
Благомир Коцев: Община Варна променя наредби с цел съкращаване на...
Варна е предупредена за утре!
Варна вече е с по-малко население от Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).