Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Презентират по забавен начин новата система за събиране и транспортиране на отпадъци във Варна
Автор: Пламена Николова 12:39 / 06.10.2021Коментари (6)3654
©
Бивши и настоящи студенти от
Икономически университет:
виж още
Бивши и настоящи студенти от
ВСУ "Черноризец Храбър":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Фирма ЗМБГ презентира по забавен и атрактивен начин възможностите на новата иновативна система за събиране и транспортиране  на отпадъци във Варна, като разкрива част от най-честите нарушения, допускани от гражданите при изхвърлянето им.

Целта на видеопродукцията е да накара варненци да се усмихнат и по елегантен начин да подкани онези, които разпознаят себе си в героите от филма, да не допускат повече нарушения.

Филмът е реализиран по идея на Сдружение "Пресклуб Варна“, видеозаснемането и монтажът са на оператора Николай Георгиев. В ролята на кокетката, която разчиства квартирата си след купон е Стаси Станчева, студентка от ИУ-Варна, с асистенцията на нейната сестра-близначка Роси Станчева.

В ролята на наглия баровец, който си изхвърля опаковката през прозореца на автомобила е техният приятел и колега от ИУ-Варна Димитър Димитров, който се превъплъщава и в ролята на строителния работник, който изхвърля чувалите с отпадъци след ремонт на неправилното място.

Напереният красавец, който дава добър урок по отговорност на девойката, е студентът от ВСУ "Черноризец Храбър“ Боян Карлиев, а в ролята на будната съвест на обществото са малките чаровни актьори с голям талант Максим Ялнъзов и Бриана Петрова, възпитаници на музикалния педагог Мила Маврова, които дръзко превземат вече музикалната и театрална сцена и са сред звездите на мюзикъла Цар Лъв.

Най-малкият четириног актьор, котето Лъки, е спасено от улицата от ученичката от ПГ по текстил и моден дизайн Никол Кръстева и вече настанено в прекрасно семейство, което го осинови.   

Идеята и целта на кампанията на фирма ЗМБГ е да провокира по-високо гражданско съзнание при опазване на морската столица чиста, като призовава варненци да се възползват от възможностите на новата модерна система, която е далеч по-екологична и практична, стига да се използва съвестно и отговорно от хората.

"За да не живееш в контейнер, ползвай контейнера! Натисни педала, постави отпадъка на мястото му!“, "Бъди част от решението, не бъди част от проблема!“, "Искам да живея в един по-чист свят! Помогни ми и ти!“, са част от посланията на презентационната кампания.

Тя ще продължи с атрактивно събитие на открито в Морската градина на Варна на 9 октомври, от 16 часа на сцена "Раковина“, където в подкрепа на каузата за опазване на града чист и красив ще се включат адреналинките от Kangoo Jumps  Варна с треньор Василена Попова, малките възпитаници на клуб по акробатичен рокендрол Стар Денс с ръководител Радостина Енчева, щураците от брейк формация Крейзи Форс с ръководител Карил Райчев и хип хоп фуриите от Криейтърс денс център с ръководител Христо Хаджимихайлов.

По време на събитието ще бъде презентиран филмът, а в ролята на аниматор ще влезе и един от актьорите в продукцията, Боби Карлиев, популярен не само с аниматорските си качества, но и като звезда от Цирковото вариете на Нина Козина.

На финала е предвидена забавна игра с публиката, като желаещите ще трябва да се състезават по стрелба с водни балони по контейнер.

Най-добрите ще получат награди, осигурени от фирма ЗМБГ.

Повече за събитието може да видите тук: https://www.facebook.com/events/296476175285256




Още по темата: общо новини по темата: 5
21.01.2022 »
27.09.2021 »
07.07.2021 »
04.06.2021 »
25.02.2021 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 07.10.2021 г.
0
 
 
Браво!Поздравления за добре измислената работа!
Aнонимен
на 07.10.2021 г.
0
 
 
Как може да сте толкова ограничени,бе хора?Прост български народ!Хората Ви предлагат нови неща,създават ви удобства,а вие все недоволствате.Ако не оплюете,няма да се разбере,че сте българи!
Aнонимен
на 07.10.2021 г.
0
 
 
Не е ли забранено невръстни деца да участват в реклами ? Я заснемете как немощни клошари и циганчета ще ровят сега в модерните контейнери за парче надник.
0
 
 
А иначе тока е скъп,пенсиите са ниски !!!
Aнонимен
на 06.10.2021 г.
0
 
 
Трошим едни пари, ПАК ! Контейнерите грамадански съсдават повече препятствия по тротоари и градинки. Несъвместими с досега създадените места за старите ! Сметоизвозващите кранове/камиони - грамадански, трошат клони на дървета, пречат на движението. За малките улици по кварталите направо са неприложими. Запишете сутрин какво става по М. Луиза !
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Съдебна реформа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: