При полицейска акция във Варна задържаха 18 човека

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:34 / 24.06.2016
998
През изминалото денонощие на територията на Варна са проверени 16 адреса и 101 човека, сред които и известни на органите на реда, съобщават от полицията. 

За извършени криминални престъпления 18 души са задържани с полицейска мярка за срок до 24 часа.

В частен дом на ул. «Александър Василев», при извършени процесуално - следствени действия - претърсване и изземване, е намерено наркотично вещество, установено като хероин с тегло от 1,62 гр. Задържани за срок до 24 часа са живущите на адреса двама мъже - на 27 г. и на 33 г., и жена на 55 г. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Варна.

Задържан е и 31-годишен варненец, познат на полицията, в чиито дом са намерени и иззети 1,50 гр. марихуана и 1,19 гр. производно на амфетамин. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Варна.

Служителите на «Пътна полиция» са извършили проверка на 44 МПС. Един водач е управлявал автомобила си след употреба на алкохол с концентрация над 1,2 промила в издишания въздух, по случая е образувано бързо полицейско полицейско производство. Установени са и двама неправоспособни водачи, на които са съставени АУАН.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...
Кметът Коцев обеща да се възроди един от най-важните исторически ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).