При спецакция в с.Салманово са санкционирани 230 нарушители на скоростта

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:19 / 12.06.2020
1350
При проведената специализирана полицейска операция в село Салманово под ръководството на Окръжната прокуратура в Шумен са санкционирани 230 нарушители на скоростта, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна. 

При проведената вчера специализирана полицейска операция в село Салманово под ръководството на Окръжната прокуратура в Шумен, насочена против битовата престъпност, нарушенията по Закона за движение по пътищата и установяване на лица, срещу които се водят по повече от две досъдебни производства,  са проверени 17 лица от активния криминален контингент, както и още 133 лица и 86 моторни превозни средства на изградените КПП-та в селото. 

Само за 8 часа по време на провеждането на операцията са установени 230 нарушения на скоростта за движение по пътищата. Засечени са и трима водачи, които управлявали автомобили с отнети свидетелства.

Разкрита е била кражба на телефон и е било образувано досъдебно производство. Друго производство е било образувано за държане на патрони – престъпление по член 339 от НК.

В търговски обект са намерени 8 кг негодна стока, която предстои да бъде унищожена.

 

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).