Приемат проектни предложения по програма "Младежки дейности“ във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
16:56 / 18.06.2020
1467
За шестнадесета поредна година Община Варна ще финансира проекти на неправителствени организации по програма "Младежки дейности". От днес – 18-ти юни електронната платформа е отворена за подаване на проектни предложения на адрес https://platform.is-vn.bg/

По програмата могат да кандидатстват организации, регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел в обществена полза, национално представени младежки организации (с клон или секция във Варна), които осъществяват дейността си на територията на общината. Приоритетни през тази година ще бъдат идеи, свързани с младежко предприемачество и опазване на околната среда. Всяка неправителствена организация има право да кандидатства с едно проектно предложение на стойност до 8 000 лв. То трябва да е с продължителност минимум три месеца и да обхваща периода от 15-ти юли до 15-ти октомври. 

В електронната платформа са публикувани: Наредба за условията и реда за финансово подпомагане на младежки проекти, указания за подаване и отчитане на проектните предложения  и всички необходими документи за кандидатстване. Срокът е до 10:00 ч. на 02.07.2020г.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).