Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Пробват да изкарат убиеца на Роди - Георги Цветанов луд
Автор: Екип Varna24.bg 09:25 / 03.12.2009Коментари (1)1737
© Impact Press Group
Временна невменяемост, моментен афект или направо лудост ще се пробват да докажат защитници на сочения за убиец на Радостина Евтимова - Георги Цветанов. Това са споделили близки до двете страни на процеса за кървавата драма, която се разигра през март т. г. Тогава в апартамент, в кооперация във варненския квартал „Левски", зверски бе заклана 21-годишната студентка от Икономическия университет.

„На защитата не са останали никакви процесуални способи, с които да докаже невинността на Георги Цветанов", заяви  един от водещите адвокати във Варна и частен обвинител по делото за убийството на Радостина Иван Томов. По негови думи искане от страна на адвокатите на Георги за нова, петорна психиатрична експертиза е единственият вариант, с който те могат да се опитат да отърват подзащитния си от осъдителната присъда. За да допусне Варненският окръжен съд едно такова искане обаче, защитата на Цветанов ще трябва да докаже, че в предната експертиза има пропуквания.

„Адвокатите на Цветанов трябва да докажат, че са възникнали съмнения в праведността на действията на експертите, изготвили психиатричната експертиза. Не виждам обаче как може да бъде убеден съдебният състав в това, че по време на убийството Георги е бил в състояние на афект, а е нанесъл 54 рани. Освен това, както вече се знае - жертвата е била смляна от бой преди това", категоричен бе адвокат Томов. Той добави, че подобно искане адвокатите ще трябва да направят след като подсъдимият даде обяснения за касапницата.

Според зам.-окръжния прокурор на Варна Радослав Лазаров, който е и наблюдаващ делото обвинител, са събрани всички необходими доказателства, които да позволят приключването на процеса в най-кратки срокове. Той счита, че няма причина по делото да не бъде постановена присъда в определените 3 дни за процеса - 7, 8 и 9 декември т. г. Защитата обаче все още не е подготвила пледоарии. „Искаме първо да видим резултатите от експертизата на лаптопа на Радостина, за това дали той е манипулиран. След това ще имаме искания. Твърде е вероятно едно от тях да е нова психиатрична експертиза, но това подлежи на обсъждане с другите двама колеги". Това обясни  Тодор Касабов - единият от адвокатите на Георги Цветанов.

Източник: в. "Позвънете новини"




Още по темата: общо новини по темата: 148
06.03.2013 »
06.03.2012 »
06.03.2011 »
21.01.2011 »
19.01.2011 »
19.01.2011 »
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
http://www.facebook.com/l.php?u=http://www.facebook.com/group.php?gid=114065068617108
на 03.12.2009 г.
0
 
 
Тези адвокати са е*али майките си и още как,не може да са по-изроди от колкото са в момента.Щяли да пледират че гошо бъдещия разпорен г*з,убил момичето с нож колейки го като прасе по коледа,заради временна лудост.Аз като един психолог ще отбележа че това е невъзможно,все едно да се приеме че гошо бъдещия гей е полудял в рамките на 20 минути и 47 секунди докато я реже с ножа като глава лук,а сетне вече не е луд и хуква да прикрива следите си и да измисля абсурдни версии...Това ли смятат ПСЕВДО-АДВОКАТИТЕ че е ВЕРСИЙКАТА ЗА ИЗМЪКВАНЕ НА ХОНОРАРЕЦ ОТ БАЩАТА ОТГЛЕДАЛ УБИЕЦ КОИТО ПОЛУДЯВА В УДОБНО ЗА НЕГО ВРЕМЕ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ.Адвокатите в нормалните страни в нормални процеси,имащи истински дипломи,а не купени от КРАСЬО ЦРЪНИЯ,пледират не за временна лудост,а за убийство в състояние на АФЕКТ.ТОВА НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЗА НАШИТЕ АДВОКАТИ- КОЖОДЕРИ,ТЕ НАПРАВО ИЗМИСЛЯТ НОВИ ПРАВИЛА И ДИАГНОЗИ НЕЧУВАНИ,НЕМИСЛИМИ И НЕВЕРОЯТНИ,А КАМО ЛИ ПРИЕМЛИВИ КЪДЕТО И ДА БИЛО ПО СВЕТА.ВЯРВАМ ЧЕ ТАЗИ КРЕТЕНИЯ''ВРЕМЕННА ЛУДОСТ'' ЩЕ БЪДЕ ПРИЕТА ОТ КОРУМПИРАНИТЕ СЪДИИ С РЪКОПЛЯСКАНИЯ И ВИКОВЕ НА ОДОБРЕНИЕ.С думи прости,ако не се обръща внимание и на това дело и обществото позволи и на този убиец свиня да излезе с КЪРВАВИТЕ СИ РЪЦЕ НА СВОБОДА ЗА ДА ПРЕГРЪЩА ГАДЖЕТАТА СИ ДОКАТО НЕ РЕШИ ОТНОВО ДА ПОЛУДЕЕ.....АМА РАЗБИРА СЕ ЧЕ ВРЕМЕННО.ПИТАМ АЗ ЛАЙНАРИТЕ АДВОКАТИ И п****те ЛАЙНЯНИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ-РАДОСТИНА ВРЕМЕННО ЛИ Е БИЛА ЗАКЛАНА И НАРЯЗАНА С КУХНЕНСКИ НОЖ ДОКАТО И ИЗТЕЧЕ КРЪВТА ПО ПЛОЧКИТЕ,ВРЕМЕННО ЛИ Е УМРЯЛА СЛЕД КАТО Я Е УБИЛ ВРЕМЕННО ЛУД УБИЕЦ????
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
Евроизбори 2024
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: