Продават жилището на застреляния зърнен бос Тинко Георгиев от Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:57 / 07.10.2016
2585
Имотът на Тинко Георгиев, в който безнесменът беше застрелян и убит на 16 декември миналата година, е обявен за продажба. На първия етаж в кооперацията на варненската улица "Хан Крум" 42, където бе извършено престъплението, добричката фирма "Бонус" е поставила обява за търсене на купувач.

Убиецът на 65-годишния зърнен бос от добричкото село Църква и собственик на хотели в курортите край Варна все още не е известен. Единствената информация от вечерта на покушението е, че е бил облечен с палто и е носил шапка с козирка. Тинко Георгиев е застрелян с няколко куршума в дома си минути преди 17:00 часа. Вероятно оръжието е било със заглушител, тъй като съседи не са чули нищо. Макар че в къщата има монтирани камери, до момента случаят не е разкрит.

Във Варна Георгиев е известен с прякора си Зърнаря, тъй като се е занимавал и със зърнен бизнес в Добрич. Любопитна подробност е, че агенцията, която продава имота му, е със седалище в същия град и търгува със земеделска земя.

През април тази година избухна скандал сред варненски общински съветници заради искането на вдовицата на Тинко да й бъде отпусната финансова помощ от 500 лева. Местният депутат Григор Григоров остро възрази с мотива, че е абсурдно от бюджета да се дават пари на семейство с няколко хотела. Стана ясно обаче, че сметките на фамилията са запорирани. Съпругата на бизнесмена била безработна, нямала никакви доходи и не притежавала недвижимо имущество.

От известно време патрулната кола на полицията, която с месеци стоеше пред входа на кооперацията на ул. "Хан Крум", я няма. Вече не е запечатана и входната врата на жилището. Единственото, което напомня за хладнокръвното убийство, е некрологът на застреляния му собственик. В двора все още стои паркиран луксозният "Мерцедес" на семейството.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)

Още по темата (12):
10.01.2016 1,8 милиона лева са голямата въпросителна около убийството на Тинко
Георгиев
18.12.2015 Килър разстрелял Тинко за 15 милиона
17.12.2015 Търсят маскировката на убиеца в контейнерите пред дома на застреляния Тинко Георгиев
17.12.2015 Прокуратурата образува досъдебно производство за умишлено убийство по случая с Тинко Георгиев
17.12.2015 Убитият бизнесмен може да е жертва на мафиотско отмъщение
17.12.2015 Полицията продължава да претърства улиците около дома на убития бизнесмен във Варна
Още новини от Новини от Варна:
Кметът на Варна Благомир Коцев обяви супер новина във Фейсбук, св...
Колона коли блокира Крайбрежната алея! Каква е причината?
Поредната вандалщина във Варна. Ако ние не пазим, няма кой да ни ...
Възмутен варненец: Камионите постоянно си минават, но това никой ...
Ето какво интересно събитие има във Варна днес
Голяма изненада очаква варненци и гости на града!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).