Продължава акцията срещу битовата престъпност във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:22 / 13.01.2016
668
Продължава специализираната акция срещу битовата престъпност във Варна и страната. И към момента на няколко места в морската столица има изградени КПП-та за контрол. Предполага се, че акцията ще продължи и в близките дни.

Припомняме, че целта на мащабната акция бе установяване на лица от криминалния контингент, такива, обявени за издирване, извършители на криминални престъпления, противодействие на нелегалната миграция.

В хода на полицейските действия през изминалото денонощие са проверени общо 4508 лица и 2 455 автомобила. По Закона за МВР в полицейските арести са задържани общо 108 лица. Само в София, Пазарджик и Бургас те са 74, от които 1 обявен за издирване, други 21-ма - за извършени различни престъпления, а 19 - за различни криминални регистрации. Служители от различни структури на МВР са разкрили извършителите на 98 криминални престъпления на територията на Столичната и областни дирекции на МВР - Бургас, Благоевград, Варна, Велико Търново, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Сливен, Стара Загора и Шумен в т.ч. и взломни.
За издирване през изминалото денонощие са въведени в Автоматизираната информационна система "Издирвателна дейност", нови 56 души и са снети от отчет 85.
Задържани са и 12 души, които били без документи за самоличност.

По време на операцията са образуваните са 51 досъдебни и 14 бързи производства.Съставени са 367 акта по административно наказание.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Живакът в термометрите във Варна ще достигне 28 градуса
Ръст на предложенията за работа във Варна
Община Варна внесе сигнал в прокуратурата за умишлено разхвърляне...
Кметът: Обявяваме война на боклука във Варна. Ще се налагат санкц...
Бойко Борисов от Варна: Изобщо не се глася за премиер
Гражданин сравни градския транспорт в Пловдив и Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).