Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Продължава почистването на отводнителните канали и дерета във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:39 / 12.02.2019Коментари (0)2085
©
Продължават дейностите по почистването на отводнителни канали, дерета, канавки и водостоци във Варна. Общо 56 участъка са обхванати в кампанията, която включва следните дейности: почистване и транспортиране на смесени битови и биоразградими отпадъци, на изкопни земни маси и наноси от канализационни системи, премахване на паразитна растителност, резитба на храсти.  Срокът на изпълнение е до 10 март, съобщават от сектор "Екологичен контрол“ към Община Варна.

В район "Одесос“ е приключено почистване на канавката на ул. "Стоян Заимов“, продължават дейностите по дерето от ул. "Девня“ до заустването във Варненско езеро.

В район "Приморски“ – почистени са 17 участъка, продължава дейностите по Шокъровия канал, Фатрико дере в кв. "Виница“, отводнителни канавки, разположени от двете страни на пътя за Аладжа манастир, на отводнителна канавка, прилежаща на детелината, и на канавка, която е успоредна на пътя за ВСУ "Черноризец Храбър"в СО "Ален мак“ , както и на дерето от университета до плаж Кабакум.

В район "Младост“ са приключени дейностите за всичките 7 участъка: Елпромското дере, отводнителния канал под ул. "Девня“ и жп моста до кръговото с бул. "Република“,  дерето в ЗПЗ-Север - от бул. "Янош Хуняди“ до Елпромското дере, дерето в СО "Сълзица“, отводнителния канал по ул. "Георги Пеячевич“, както и деретата в "Пчелина“ и "Кочмар“.

В район "Вл. Варненчик“ е завършено почистването на пътната канавка на бул. "Вл. Варненчик“, Балъм дере, продължават дейностите по дере "Налбанка“ и дере "Ментеше“; В район "Аспарухово“  са почистени канавките на ул. "Орел“, на южния пътен възел по ул. "Народни будители“, дерето на ул. "Горна студена“, в местността "Карантина", канавката от кв. "Аспарухово“ до кв. "Галата“ и канавката в местност "Прибой“, дерето по ул. "Моряшка“ и канавката на ул. "Янтра“; В кметство  "Константиново“ е приключено почистването на 2-та участъка на отводнителния канал на ул. "Васил Левски“, в кметство "Тополи“ се работи , а в кметство  "Звездица“ се чисти водостока на ул. "Феникс"и на канавката край поделение "Чайка".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: