Проектът "Топъл обяд" ще продължи и през тази учебна година

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:06 / 10.09.2015
591
Проектът "Топъл обяд" ще продължи и през тази учебна година. Това каза за Радио "Фокус" - Варна Милена Сиракова, директор на БЧК - Варна. "Всяка година правим такъв проект. 

Тази година сме все още на етап планиране, като областна структура на организацията се стараем всяка година да сме в различна община, за да можем да обхванем все повече деца на територията на областта. 

Все още проучваме, за да изберем в коя община на област Варна тази година ще бъде проведен такъв проект, но такъв проект ще има", заяви Милена Сиракова. 

През миналата учебна година проектът бе реализиран на територията на варненския квартал "Аспарухово" в Начално училище "Васил Левски". 60 ученици от семейства в неравностойно положение и от семейства на пострадали от наводнението в района през лятото на 2014 година получаваха топъл обяд - супа, основно ястие и десерт, за 70 учебни дни през зимния период. Проектът "Топъл обяд" се осъществява в рамките на Партньорска мрежа за благотворителност на БЧК.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).