Проф. д-р Красимир Иванов бе отличен с награда от БФС

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:24 / 14.02.2017
1301
Бивши и настоящи студенти от
МУ "Проф.д-р Параскев Стоянов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На официална церемония на Българския фармацевтичен съюз (БФС) бе награден ректорът на МУ - Варна, проф. д-р Красимир Иванов. Той бе отличен със сребърна значка за отлично партньорство и почетна грамота. Наградата се връчва за принос в развитието на фармацевтичното образование в България.

Събитието се състоя на 10 февруари и бе по повод честването на 10 години от създаването на съсловната организация на магистър-фармацевтите. Управителният съвет на БФС единодушно избра да присъди наградата на проф. д-р Красимир Иванов за неговия доказан професионализъм и оказвана през годините помощ при образоването на квалифицирани магистър-фармацевти.

С годишнината на БФС съвпадна и празникът на съсловната организация на магистър-фармацевтите. Събитието бе уважено от общински представители, както и от представители на университетските и медицинските среди.

Председателят на организацията проф. Илко Гетов се обърна към присъстващите с думите: "На този важен ден бих искал да благодаря на всички членове на съюза за свършеното през изминалите десет години, защото работихме всеотдайно и изправяйки се пред трудностите, останахме единни и верни на принципите на нашата съсловна организация!"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).