Прокурор Димитър Арнаудов от Окръжна прокуратура - Шумен с високо отличие

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:27 / 29.07.2021
1287
Прокурор Димитър Арнаудов от Окръжна прокуратура - Шумен бе удостоен с отличие плакет "Прокуратурата на Република България“ и грамота за проявен висок професионализъм и отлично изпълнение на служебните задължения в цялостната му работа. Наградите бяха връчени на магистрата пред целия колектив на Шуменската окръжна прокуратура по повод оттеглянето му в пенсия, съобщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратера във Варна.

По предложение на Административния ръководител – окръжен прокурор Маргарита Георгиева, Прокурорската колегия на ВСС също поощри прокурор Арнаудов с отличие "Личен почетен знак първа степен – златен“ и парична награда.

Димитър Георгиев Арнаудов завършва специалност "Право“ в Софийски университет "Свети Климент Охридски“ през 1991 година и е в системата на прокуратурата от месец май 2006 година, като професионалното му развитие започва с длъжността "прокурор“ в Районна прокуратура - Нови пазар.

От 15 февруари 2010 г. до настоящия момент е прокурор в Окръжна прокуратура – Шумен. Последователно е заемал длъжностите - следовател към РДВР - Шумен, адвокат при Шуменска адвокатска колегия и следовател в Окръжна следствена служба - Шумен.

Общият юридически стаж на прокурор Димитър Арнаудов е над 31 години, от които 21 години и 9 месеца в органите на съдебната власт.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).