Прокурор Невена Илиева встъпи официално в длъжност

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:37 / 26.02.2020
3386
Днес, 26 февруари 2020 г., официално и в тържествена обстановка встъпи в длъжност административен ръководител на Районната прокуратура във Варна – районен прокурор  Невена Илиева. Тя беше избрана с пълно мнозинство от Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет на заседанието на 12 февруари тази година, като висшите кадровици предпочетоха защитената от прокурор Невена Илиева концепция за развитието на Районната прокуратура във Варна пред тези на другите двама кандидати, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

Пред колектива на третата по численост районна прокуратура в страната, каквато е варненската, окръжният прокурор Красимир Конов връчи на районния прокурор Невена Илиева акта за встъпването й в длъжност. Поздравления към новия районен прокурор отправи и апелативният прокурор Владимир Чавдаров.

Прокурор Илиева има над 20 години юридически стаж. Професионалната ѝ кариера започва като следовател през 1998 г. На 1 април 2006 г. е назначена на длъжност "прокурор“ в Районната прокуратура в Девня, а в периода от юли 2016 до 31 декември 2019 г. е неин административен ръководител. Прокурор Илиева притежава ранг "Прокурор във ВКП и ВАП“.

Поздравления за попътен вятър и успешен мандат към новия районен прокурор на Районната прокуратура във Варна отправиха и съдии от Варненския районен съд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).