Променят временно маршрутите на автобусни линии във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:52 / 15.02.2018
2328
Във връзка със строително-ремонтните работи и затваряне на северното платно за движение на бул. "Вл. Варненчик" в участъка от ул. "Патриарх Евтимий" до ул. "Акад. Сахаров" от "Градски транспорт" ЕАД Варна съобщават за следните промени в маршрутите на автобусни линии 18, 22, 41, 148 и 409 до приключване на изкопните работи в сутрешните часове на 16 февруари.

Линии 1, 18 и 41 след спирка "Тракия", ще преминават надясно по ул. "Отец Паисий", наляво по бул. "Сливница", наляво по ул. "Акад. Сахаров" и на бул. "Вл. Варненчик" ще се включват по маршрута си. Няма да се обслужват спирки "Патриарх Евтимий" и "Автогара".

Линия 22 от ЖП Гара ще преминава ул. "Кракра", "Дрин", "Д-р Пискюлиев", "Отец Паисий" (това е маршрута на линия 23), на кръстовището със "Сливница" наляво по булеварда, на кръстовището на "Христо Смирненски" наляво посока "Вл. Варненчик" и се включва по маршрута си. Няма да се обслужват спирки "Централна поща", "Тракия", "Патриарх Евтимий" и "Автогара";

Линия 148 от Почивка след спирка "Чаталджа" ще завива надясно по бул. "Цар Освободител" (по маршрута на линия 118), на кръстовището с ул. "Акад. Сахаров" наляво (по маршрута на линия 7), бул. "Сливница" и след кръстовището с бул. "Хр. Смирненски" продължава по маршрута си. Няма да се обслужват спирки "Пл. Съединение", "Музея", "Катедралата", Тракия", "Патриарх Евтимий" и "Автогара";

Линия 409 посока Аксаково след спирка "Тракия" ще завива надясно по ул. "Отец Паисий", наляво по "Сливница", на кръстовището с "Акад. Сахаров" наляво и на бул. "Вл. Варненчик" се включва по маршрута си.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).