Простреляха мъж на паркинг пред блок във "Владиславово"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
10:35 / 10.05.2011
8216
На 9 май в 21.20 часа от "Център 112" в Оперативен дежурен център при ОДМВР Варна е получен сигнал, че на паркинг пред блок 5 в кв. "Владиславово" в лек автомобил има простреляно лице.

Сигналът до "Център 112" е подаден от гражданин, живущ в района. Незабавно на место е изпратен автопатрул, който установява в паркиран лек автомобил марка "Мерцедес" с варненска регистрация, лице с множество огнестрелни наранявания по тялото, в съзнание. Установена е самоличността на пострадалия - 36-годишен мъж от гр. Белослав, живущ в района, без регистрирани криминални прояви.

На место пристига и екип на БМП, който откарва лицето в МБАЛ "Св.Анна". Пострадалият е с огнестрелни рани в областта на краката, гръдния кош и лявата ръка.

Уведомен е дежурен прокурор при ВОП. Образувано е ДП за престъпление по чл.115, във вр. с чл. 18 от НК. Извършен е първоначален оглед на местопроизшествието, намерени и иззети са веществени доказателства, като през деня ще бъде направен повторен оглед. Има установени лица, които се разпитват в качеството им на свидетели. Продължават процесуално следствените действия и издирвателни мероприятия за разкриване на престъплението и задържане на извършителите.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).