Провеждат медицинска конференция за инфектираните рани

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:06 / 30.09.2010
1592
За пети път на първи октомври Сдружението за пластична хирургия и термична травма- Варна провежда своята научно- практическа конференция на тема "Инфектирани рани". Конференцията се организира съвместно с Община Варна под патронажа на кмета Кирил Йорданов. В конференцията участват над 30 специалисти лекари от здравни заведения във Варна и София. Проблемите разглеждани в докладите и научните съобщения се отнасят до лечебните методи за хирургическото лечение на инфектираните рани по крайниците и тялото. Засягат се и въпроси за лечението на изгарянията в детската възраст, както и други проблеми на медицинската наука и практика. Всички доклади и научни съобщения по традиция ще бъдат публикувани в самостоятелна брошура. Фактът че научната проява се организира пета поредна година, говори за стабилност на намеренията на организаторите и за добрите резултати и интерес от страна на участниците. През последните години в България няма други научни форуми по тези специализирани теми.

Конференцията съвпада с провеждането на Месеца на науката, който по традиция е всяка година през месец октомври. Ще се проведе на 1.10.2010г. от 10:00ч. в зала "Европа", 14ти етаж на Община Варна.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).