Пръскат срещу кърлежи в паркове и детски градини във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:34 / 14.04.2015
372
В периода от 15-и до 17-и април ще се пръска срещу кърлежи в Морската градина във Варна, съобщават от общинското предприятие "Дезинфекция, дезинсекция, дератизация". От 20-ти до 24-ти април е предвидена дезакаризация на парковете в кварталите Аспарухово, Владиславово, Младост, Одесос и Приморски. От 20-ти април до 8-ми май ще бъдат обработени и зелените площи в детските заведения в града.

Ще се работи в ранните утринни часове, късно следобяд или привечер. Третираните площи ще бъдат с предупредителни табели. Всички биоциди, които се използват, притежават кратък карантинен период, разрешително за пускане на пазара и информационен лист за безопасност, уточниха от общинското дружество. Оттам пирпомниха още, че дезакаризациите ще се провеждат само при подходящи климатични условия (влажност, температура, вятър, валежи).


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).