Психарят, мастурбирал пред момичета край Варна, отива на съд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:57 / 12.10.2021
856
Районна прокуратура – Варна предаде на съд 52-годишния Б.И., привлечен в качеството му на обвиняем за престъпление по чл. 325, ал. 2 във връзка с ал. 1 от НК за извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, отличаващи се с изключителен цинизъм или дързост, съобщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура- Варна.

Мъжът ще бъде съден за това, че около обяд на 10 юни 2021 година, в чакалнята на Фериботен комплекс – Белослав, извършил неприлични жестове с половия си орган в присъствието на четири малолетни момичета. Той не се притеснил от присъствието на друг възрастен и спрял едва, когато бил изгонен след оплакване на децата.

Предстои да бъде насрочена дата за разглеждане по делото срещу обвиняемия Б.И. Ако бъде признат за виновен, той може да получи наказание "лишаване от свобода“ до пет години.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).