Психичноболен мъж напада девойки и майки с деца във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (8)
15:04 / 15.07.2019
21520
За пореден случай на агресия от страна на психичноболен човек, който напада девойки и майки с деца във Варна, съобщи читателка на Varna24.bg.

Тя е станала свидетел на това как мъж на средна възраст е нападнал в гръм младо момиче до Икономическия университет. Сигналът, предупреждаващ за опасност, беше разпространен първоначално в групата "Варненски мамчета", и гласеше следното: "Този нещастник /на снимката/ изскочи в гръб на младо момиче, на светофара на Винса, психопат е или пияница, изплаши я до смърт, стисна я в гръб и се навря в лицето й. Моля, пазете се или подайте сигнал, ако го видите!".

След това за медията ни дамата, станала очевидец на случилото се сподели подробности:

"На 11 юли около 16 часа на кръстовището до Икономическия университет по бул. "Княз Борис" и "Цар Освободител", възрастен мъж, във видимо неадекватно състояние, нападна младо момиче на видима въсраст 17-18г., в гръб, като я стисна през ръцете, повдигна я няколко пъти, докато тя не се развика и се отскубна от ръцете му. Ситуация, която аз определям като грубо сексуално посегателство. Момичето беше изключително стресирано и унизено от ситуацията. Догоних го, за да мога да направя няколко снимки, качих ги в групата, където го разпознаха веднага други потърпевши. Някои от тях споделиха, че често преди носел нож, размахвал клони по улиците, нападал жени, майки с деца и дори бебе на 1годинка. Бил е арестуван многократно, приеман е и е освобождаван от психиатрично заведение, но мястото му със сигурност не е по улиците. Казват, че напада само жени, от мъже го е страх".

Само преди няколко дни споделихме за сходен случай, при който агресивна психичноболна жена обира и троши вечер автомобили. Очевидно е, че трябва да бъде създаден механизъм за защита на здравето и сигурността на гражданите от подобни индивиди.

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).