Психичноболна жена обира и троши автомобили по тъмна доба в центъра на Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (9)
15:22 / 12.07.2019
11535
Психично болна варненка троши автомобили, паркирани в района на Червения площад, научи Varna24.bg

Варненец разпространи клип в групата Виждам те КАТ-Варна, от който е видно как жената обикаля улицата и проверява дали може да отвори някоя от колите, след което с яд чупи огледалата. 

"Това лице на 11юли в 00,50 ч.е забелязано в района на Червен площад да нанася щети по автомобилите, проверява ги дали са отключени, дърпа и поврежда прибрани странични ел. огледала. Ако някой го разпознае и ми каже къде да го открия да се свърже с мен. Предлагам възнаграждение!!!", написа потърпевшия. 

За медията ни той заяви, че вече е получил и други клипчета, от които е видно, че се касае за жена с шизофрения, която върши золуми и краде, когато попадне на отворен автомобил. 

"Дамата" се оказа доста позната на варненци, които споделиха за Varna24.bg, че жената обикаля по цял ден по офисите в центъра на Варна, където нахлува агресивно и проси пари. Ако й бъдат отказани, грабва каквото види пред очите си и си тръгва. Читатели на медията ни споделиха, че често са и помагали с храна, цигари или пари, но тъй като е агресивна и непредвидима, вече избягват всякакъв контакт с нея. 

Потърпевшите търсят съдействие от полицията за справяне с психичноболната жена, която да бъде настанена в специализирана клиника за лечение.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (9)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).