Психолози и бутик за цветя с благородна акция във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:03 / 26.05.2019
2329
Асоциация на Психолозите в България" заедно с Бутик за цветя "Art De Fleurs" организират кампания "Дай втори живот на своите цветя" във Варна.

В рамките на кампанията Бутик за цветя "Art De Fleurs" ще събира букети, саксийни и други видове растения които варненци желаят да дарят.

Ще се погрижим за цветята които се нуждаят от освежаване и след това от екипа на "Асоциация на Психолозите в България" ще бъдат дарени на места като домове за стари хора, училища за деца със специални потребности както и в отделението по детска онкология.

Целта на кампанията е да се даде втори живот на цветята които биха били изхвърлени или заменени, като вместо това ще ги поставим на места където други биха им се радвали.

Всеки желаещ да дари своите цветя, може да го направи на адрес гр. Варна, ул. Железни Врата 89 (срещу бар Пунта Кана кв. Левски).

Телефон за контакти - 0879 82 35 82 - Бутик за цветя "Art De Fleurs"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).