Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Пълна анархия цари по ремонтираните булеварди във "Владиславово"
Автор: Екип Varna24.bg 09:05 / 19.10.2015Коментари (6)2152
© Varna24.bg
Снимката е илюстративна
Придвижването сутрин и вечер по част от ремонтираните участъци на булевардите във "Владиславово" граничи с екстремно приключение, поради липсата на каквато и да било организация, видя репортер на Varna24.bg

От дни светофарът на "Кайсиева градина" не работи. Регулировчик няма. Това отпушва трафика на автомобили и вместо "на порции" колите се изсипват вкупом по двете ленти на платното по бул. "Трети март" след ул."Асен Разцветников" по посока магазин "Алати". В същото време огромен поток от автомобили агресивно нахлуват от бул. "Константин и Фружин". Три колони с возила, автобуси, микробуси, камиони и леки коли се струпва хаотично по трасето преди строителния хипермаркет по посока "Възраждане". 

Рискът от възникване на катастрафа е огромен. А ако това се случи, измъкването от там става невъзможно. Отсрещното платно по посока на квартала е затворено след полагането на нова асфалтова настилка. Придвижването в участъка от спрения светофар до следващия светофар на "Комина" отнема около половин час, при обичайните необходими не повече от пет минути.
 
"Погледнете, автобусите са празни. Защо всички тези идийоти са тръгнали сутринта с колите си? Не може ли поне две седмици да ползват градския транспорт, за да не се налага да киснем в тези зловещи задръствания и да се изнервяме? Това е кошмарно, откакто са започнали тези ремонти, няма никаква организация, ще стане беля някой ден", вайкаше се шофьора на маршрутка с №120 тази сутрин. 

"Сега, ако и автобуса ме изпревари,слизам и си отивам вкъщи!", отсече ядосания шофьор.

В опита си да навакса поне част от загубеното време водачът на експресното возило от градския транспорт предприе отчаяна маневра, изпревари всички коли и навлезе в насрещното движение, с което изправи косите на пътниците. 
Единствено благодарение на толерантността на останалите водачи, които бързо му направиха място да се "внедри" в колоната, не се стигна до злополука.

Анархията стана пълна, когато други изнервени водачи слязоха и премахнаха бариерата, която затваряше ремонтирания участък, след което колите нахлуха по затворения път, който така или иначе до дни ще бъде отворен.

Редно е фирма "Инжстрой", която ремонтира булевардите във "Владиславово", да предприеме някакви по-сериозни мерки и въведе по-адекватни правила на движение в оставащите дни на ремонтите. 








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Svetlomira Toncheva 1
премахни филтъра

+1
 
 
То анархията е навсякъде с асфалтирането в града. Да асфалтираш в студено и мокро време - как му се вика на това, или на нов асфалт да има кръпки вече. Какво ли ще стане след първия голям дъжд!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: