Първанов във Варна: Управляващите насаждат психоза на страха

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
17:06 / 04.04.2014
1484
Аз се надявам, държавата да респектира носителите на политика на саморазправа с опонента, която е заложена в прословутото тефтерче. Това коментира Георги Първанов от гражданско обединение "Алтернатива за българско възраждане" - АБВ и бивш президент на България в периода 2002-2012 година, по повод решението на Софийския градски съд (СГС), който осъди на 3 години и половина затвор бившият шеф на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси Филип Златанов.

Той се обърна към медиите и с един въпрос: "В кое ли тефтерче записват репресиите, на които сме свидетели всеки ден. В кое ли тефтерче е записан бившият областен управител на Монтана, който беше изхвърлен, заради симпатии към АБВ? В кое ли тефтерче е записан бащата на Нина Найденова, който беше буквално изгонен от работа, само защото е баща на наше момиче?", попита реторично Първанов.

"Нека се разберем нещо - нас няма да ни уплашите, а напротив само ще ни амбицирате", каза още Първанов. Той добави, че дори напротив, членовете на АБВ ще бъдат още по-категорични в своята съпротива. Той апелира към медиите и обществото да се противопостави на тази вълна и психоза на страха, която се насажда от управляващите.

"Аз съм съвременник на целият преход и повярвайте ми, нито Костов, нито Борисов не го е правил. Рано или късно истината, дали в тефтерчета или в някаква друга форма ще излезе наяве. И тогава идеолозите на тази политика ще им бъде потърсена отговорност", категоричен бе Георги Първанов.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (4)

Още по темата (230):
15.07.2014 Бареков с най-висок доход от евродепутатите ни
24.06.2014 Станишев все пак се отметна от думите си и избра Брюксел
05.06.2014 Барековата партия плащала пари на ръка
04.06.2014 ГЕРБ с нов вот на недоверие, този път в сектор "Финанси"
04.06.2014 Жозеф Дол: Време е да се смени правителството в България
02.06.2014 Борисов за Орешарски: Даже и двойка не мога да му дам
Още новини от Новини от Варна:
Важно за варненци! Има промени в организацията на движението днес...
Очаква в Община Варна да постъпят нови средства
Отличиха варненска директорка с наградата "Св. Иван Рилски"
Чудесна новина за варненци: Един от най-значимите културно-истори...
Кметът на Варна Благомир Коцев обяви супер новина във Фейсбук, св...
Колона коли блокира Крайбрежната алея! Каква е причината?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).