Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Първият мол във Варна се връща към нов живот
Автор: Екип Varna24.bg 16:46 / 05.04.2017Коментари (15)49790
©
Първият варненски търговски център - MALL VARNA, построен от Мото Пфое преди точно 10 години, ще отвори врати за нов живот. Атрактивната сграда на кръстовището на бул. "Сливница" с ул. "Тихомир" вече има нов собственик - "Хидрострой" АД, който има амбицията да превърне запустелия търговски център в атрактивна зона за бизнес и развлечения.

С новия собственик се сменя и концепцията на някогашния търговски център. Като всяка една нова и модерна сграда нейното предназначение следва пазара и неговото развитие. Липсата на сграда, която събира на едно място работния процес чрез офис площи клас А и услугите, които всеки един от нас ползва ежедневно, здравословния начин на живот, свързан с ежедневното спортуване, оформи новата концепция на MALL VARNA.

В тяло А на 3 и 4 етаж ще бъдат поместени офисите на "Хидрострой" АД и други техни партньори. На етаж 2 ще се отдават под наем офис площи клас А с изключително модерна визия и опция за "open space" пространства. На партерен етаж ще бъдат ситуирани банкови клонове, телекомуникационни компании, рекламни агенции, куриерски и други бизнес услуги. На етаж -1 се предвижда изграждането на модерно заведение за бързо хранене, което също ще се отдава под наем, за да обслужва нуждите на обитателите на MALL VARNA.

Тяло Б е свързано с тяло А посредством топла връзка. Концепцията на тяло Б и топлата връзка е ориентирана по скоро към спортно - развлекателните дейности. На територията на сградата се помещават голям фитнес, спортни клубове, зали за танци, един от най-големите детски центрове във Варна, фризьорски салон, фото училище, билярден клуб, кафене, кафе - бар, както и най-различни услуги от ежедневието и бита.

И двете тела са с подземни парко нива с 187 броя паркоместа. На открития паркинг има над 90 броя паркоместа, които осигуряват удобства за клиентите.

Идеята на новия собственик е да предостави на всички работещи на територията на MALL VARNA и живущите в района, всичко необходимо за пълноценното ежедневие на всеки един от тях.

След реконструкцията MALL VARNA най-точно отразява духа на модерна Варна - динамична, бързо развиваща се, гъвкава, съхраняваща уюта на традиционната градска среда. Концепцията е базирана на синергията между човека и неговите ангажименти към обществото. Грижата за обитателите и гостите на сградата е във всеки неин детайл.

Отличаващите се със своята авангардност и стил сгради предлагат офиси и търговски площи със съвременни технологични решения и модерни телекомуникации. Работните помещения могат да бъдат моделирани по желание на наемателя, за да отговорят в най-голяма степен на корпоративните нужди и изисквания. Предлагат се офиси от тип "open space", осигуряващи гъвкавост при избора на наеманите пространства според потенциала и вижданията за развитие на отделните наематели. Осигурени са модерни климатична и вентилационна системи, а електрическо захранване е от два независими източника + дизел генератори. Структурното окабеляване, осигурява висококачествен трансфер на данни. В обновения MALL VARNA е осигурена система за управление на сградите (BMS), както и видео наблюдение в общите части и 24-часова охрана. Автоматизирана е и системата за пожароизвестяване и пожарогасене.

MALL VARNA хармонично съчетава атрактивен дизайн и функционалност. Неповторимата комбинация от удобства, околна среда и местоположение, които предлага на бъдещите ползватели и служители сградата на някогашния Пфое мол, го превръщат в атрактивна работна среда и място за почивка.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Lazar Georgiev 1
премахни филтъра

0
 
 
Това е Пфое Мол бе тъпанари, Мол Варна е втория мол ! Като пишете глупости и не знаете, поне отворете гугъл мапс ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: