Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Първият във Варна Street Food Park отваря врати до трета буна
Автор: Пламена Николова 08:59 / 16.06.2021Коментари (0)7070
На 18-ти юни (петък), от 18:00ч. до Трета буна на крайбрежната алея във Варна ще отвори врати единственият по рода си Varna Street Food Park. Обособената зона ще посрещне посетители с комбинация от различни концепции – качествена и вкусна храна, приготвяна на място, сцена за концерти и представления, лятно кино и др. В зоната за храна ще гостуват както добре познати на варненци готвачи с техните авторски концепции така и нови лица за местната кулинарна сцена. Street Food културата набира скорост през последните години, а Варна не изостава от световните тенденции. В караваните и кухните на колела, продуктите се доставят всеки ден, а менютата ще се обновяват всяка седмица. Идеята на Street шефовете e да работят предимно с местни продукти и пресни морски дарове. На място ще могат да се опитат авторски рецепти, изкушаващи коктейли и най-добрата местна крафт бира. Комбинацията от мобилни кухни ще бъде допълнена от кокетна сладкарница и плажен бар.

Зад идеята стои името на Николай Тодоров – Ник, човекът, който през последните години организира някои от най-мащабните и атрактивни фестивали в България. "Мястото е уникално, на метри от морето, а през следващите месеци ще го превърнем в новата социална зона за варненци и гостите на града. Място за всички сетива – храна, напитки, хубава музика, забавни представления, кино под звездите, уикенд занимания за деца са само част от идеите над които работим. С две думи място за цялото семейство и приятели“ – споделя организаторът. Засега паркът ще работи всеки ден през лятото, с възможност да продължи през есента при хубаво време. На територията на парка могат да се организират малки събития, частни партита, празненства, а дори вече има запитване за лятна сватба.

Първите специални гости на VARNA STREET FOOD PARK ще бъдат Керана и Космонавтите. Те идват във Варна за първи път през тази година, специално за откриването на парка. Преди и след тях зад пулта ще миксират DJ - ите от The Den Crew: включващо  Mad Bear, D-Young и C-0.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: