Пуснаха новите "паяци" по варненските улици

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
16:42 / 15.11.2019
6094
Три нови репатриращи автомобила са доставени за дейността на общинското предприятие "Паркинги и синя зона“ във Варна. Това съобщи за БНР Младен Иванов – директор на предприятието.

Така "паяците", които вдигат неправилно паркиралите автомобили, стават пет. Иванов уточни, че новите платформи могат да вдигат и големи автомобили. Той заяви, че средно на ден се репатрират около 15 неправилно паркирали автомобила, но се налагало "паяците" да съдействат и при разчистването на возила, които пречат при ремонта на малките улички. 

Младен Иванов допълни, че приходите от глобите при репатрирането се използвали предимно за издръжка на екипите и няма печалба от тази дейност.  Всеки от екипите се състоял от 3 човека, като често се налагало те да действат вечер, когато много водачи спирали нагло на забранени места в града. 

Стана ясно, че всички шофьори, които имат регистрация  в сайта на "Паркинги и синя зона“ във  Варна, получават sms, ако автомобилът им бъде репатриран, а останалите могат да се обадят на телефоните на предпирятието, публикувани в сайта му.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).